hoți la furat de mere, prinși de jandarmeria din sibiu

Șase tineri trebuie să dea explicații la sediul Poliției, după ce au dat iama într-o livadă și au furat 19 saci plini cu mere. Hoții au vârste cuprinse între 14 și 20 de ani. Ei au fost prinși de jandarmi.

S-a întâmplat în satul Nou din județul Sibiu, acolo unde un echipaj al jandarmilor, aflat într-o acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, a identificat șase tineri care transportau într-o căruță nu mai puțin de 19 saci cu mere. Întrebați de proveniența fructelor, aceștia au mărturisit că le-au furat dintr-o livadă din localitatea Slimnic.

În urma celor sesizate, jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat şi le-au predat polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr pentru continuarea cercetărilor, iar întreaga cantitate de fructe a fost restituită proprietarului.

Reprezentanții Jandarmeriei reamintesc că cetăţenii pot solicita sprijinul lor, apelând în orice moment numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitiv.

Foto arhivă

Ultima oră

Comentariul meu