hoți de lemne, prinși la furat în mai multe localități din județ
Foto: arhivă

Trei bărbați au fost prinși în timp ce încercau să fure mai mulți arbori tăiați ilegal din pădure. Cu toții s-au ales cu amenzi usturătoare.

Polițiștii i-au identificat în timpul desfășurării unei activități de verificare a legalității transportului de material lemnos pe raza județului.
Astfel, în data de 23 octombrie, în jurul orei 17.00, pe raza localității Lotrioara, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Delicte Silvice au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Râu Sadului, care, cu ajutorul unui ansamblu rutier, transporta cantitatea de 46,36 mc material lemnos de esență molid, fără a deține documentele legale de transport.
Șoferul a fost amendat usurător, urmând acum să scoată din buzunare nu mai puțin de 10.000 de lei.
În cadrul aceleiași acțiuni, în jurul orei 18.00, pe raza localității Veștem, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Șelimbăr au identificat doi localnici în vârstă de 28, respectiv 38 de ani, care, cu ajutorul a două atelaje hipo, transportau cantitatea de 1,40 mc material lemnos de esență salcâm, fără a deține documentele legale de însoțire.
De asemenea, cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Foto arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Curios…..sint prinsi aia de fura ptr. au nevoie de caldura,ptr..ca sint SARACI,fura cu carutul….pe aia de fura cu racoanta,camionul…nu-i opreste nimeni ! si sint multi ! oare ce sa credem ,noi astia la care le spuneti VOI,astia ca putem dormi linistiti ! rusine!!!!!