csu sibiu vs. scm timișoara. perisic se întoarce în sala transilvania
FOTO - CSU Sibiu / Ana Maria Mătușoiu

Baschetbaliștii sibieni joacă miercuri de la ora 18:00, la Sala Transilvania, partida din cadrul etapei a IV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu SCM Timișoara. La echipa bănățeană antrenor este Miodrag Perisic, cel care a pregătit preț de trei sezoane. Ultimele bilete pot fi cumpărate direct de la casierie, înainte cu o oră de startul partidei.

După ce în primele trei etape, BC CSU Sibiu a reușit un bilanț de două victorii și o singură înfrângere, galben-albaștrii revin pe parchetul Sălii Transilvania pentru o nouă rundă, de data aceasta, în compania celor de la SCM Timișoara. Oaspeții au avut un un start de sezon dificil și au pierdut toate meciurile din primele trei etape. Chiar și așa, misiunea echipei noastre nu va fi una ușoară.
”Noi venim după o înfrângere, după un meci extrem de slab al nostru la Craiova și lucrul acesta trebuie să îl schimbăm, în primul rând. Trebuie să jucăm cu mai multă ambiție și dăruire, de la începutul meciului, și să punem multă presiune pe jucătorii de la Timișoara, încă de la startul partidei. Ca și toate celelalte echipe din prima grupă valorică, Timișoara și-a format un grup solid. Încă nu au reușit să câștige, dar au reușit să dea destul de multe puncte și în ultimele două etape. Noi vom încerca să îi limităm iar dacă vom reuși să îi ținem sub 70 de puncte, cred că vom avea șanse să obținem victoria, de această data”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
Ultimele bilete pentru această partidă se vor pune în vânzare la casieria Sălii Transilvania, începând cu ora 17:00. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

Ultima oră

Comentariul meu