Tânără arsă de vie de iubitul său. Fata era însărcinată

Tentativă de omor în județul Brașov. Un tânăr de 21 de ani i-a dat foc iubitei sale însărcinată, după ce s-ar fi certat. Bărbatul ar fi comis teribilul gest din cauza geloziei.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Săcele, a ajuns la audieri, după ce a ars-o de vie pe iubita sa, în vârstă de 17 ani. Se pare că minora era însărcinată.
Cei doi s-ar fi certat și, la un moment dat, totul a degenerat. Bărbatul a stropit-o cu o substanță inflamabilă și i-a dat foc. Totul pe fondul geloziei.
Potrivit reprezentanților IPJ Brașov, rudele fetei sunt cele care au salvat-o de la moarte. Acestea au intervenit pentru a stinge focul.
Ulterior, minora a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov pentru ingrijiri medicale. Ea a suferit arsuri la nivelul brațelor, al toracelui și al feței.
Totodată, în timp ce rudele încercau să o salveze pe fată, tânărul a fugit de acasă, însă a fost găsit la scurt timp de polițiști.
În cauză, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor, dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. Cel mai probabil însă, acesta urmează să fie declinat către Parchetul pentru Minori și Familie, dat fiind faptul că victima este minoră.

Foto arhivă

Ultima oră

Comentariul meu