târg imobiliar și salon de mobilă în weekend la sibiu. va fi cea mai mare ediție!
FOTO arhivă

SC SIBIU EXPO EVENTS Srl a avut acum patru ani o inițiativă unică pentru piața din Sibiu – organizarea unui târg imobiliar și al unui salon de mobilă în același timp și în aceeași locație. Anul acesta se va organiza a patra ediție, ceea ce înseamnă că idea a fost bună, a prins și atât participanții cât și vizitatorii au găsit acolo ceea ce așteptau. Ediția din acest an se anunță a fi cea mai mare de până acum, oferta mult mai variată și deci, mai multe variante din care se poate alege. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei locuințe sau a mobilei pentru ea, 26-28 octombrie e perioada propice pentru asta, la Redal Expo, pe strada Sebastian Bach nr. 4.

Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări
Acesta este singurul târg de profil care se organizează la Sibiu. Din an în an au venit mai mulți participanți, astfel că oferta e din ce în ce mai variată. Și anul acesta vor fi prezenți dezvoltatori imobiliari, constructori și reprezentanți ai domeniilor conexe. Astfel că dacă sunteți în căutarea unei locuințe aici veți găsi cu siguranță ceva pe placul vostru. Vor fi prezentate case individuale, apartamente mai mici sau mai mari sau chiar unele de lux, în majoritatea zonelor din oraș și împrejurimi. Dacă vă hotărâți pentru achiziționarea unui apartament și doriți să îl amenajați, tot aici veți găsi echipele potrivite.

târg imobiliar și salon de mobilă în weekend la sibiu. va fi cea mai mare ediție!

Totul este bine până se ajunge la partea financiară. Dar și pe această latură veți găsi sprijin la Târgul Imobiliar de la Redal Expo. Vor fi prezenți reprezentanți ai instituțiilor financiar bancare care vă pot ajuta să găsiți cea mai bună soluție financiară pentru a reuși să vă cumpărați locuința perfectă.

Salonul de mobilă
În aceeași perioadă, 26-28 octombrie, va avea loc Salonul de Mobilă de la Sibiu. Și tot la Redal Expo. Așa că după ce veți vizita și veți bate palma pentru o locuință nouă nu trebuie decât să treceți în încăperea alăturată, unde pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați veți găsi cam tot ce aveți nevoie pentru a mobila și decora noua locuință. Vor veni producători locali de mobilă, dar și importatori. Veți avea de unde alege, pentru că mobila prezentată va fi pentru toate buzunarele: de la pal și MDF la esențe de lemn rar.

târg imobiliar și salon de mobilă în weekend la sibiu. va fi cea mai mare ediție!

Oferta va fi variată, așa că dacă nu aveți nevoie de mobilă decât pentru o camera, veți găsi cu siguranță aici. Va fi expus și se poate cumpăra mobilier de bucătărie, living, dormitor, camera copiilor, dar și mobilier horeca și pentru spații publice. La fel, oferta va varia între clasic și modern.

Așadar, dacă aveți în plan schimbarea locuinței și a mobilierului, între 26 și 28 octombrie vă puteți pune planurile în aplicare. Și e foarte simplu, pentru că toate se adună într-un singur loc.

târg imobiliar și salon de mobilă în weekend la sibiu. va fi cea mai mare ediție!

”Am ales organizarea acestor târguri împreună pentru că sunt domenii conexe. Dacă cineva își dorește o locuință vine la târgul imobiliar, iar după ce o găsește își poate căuta mobilă și decorațiuni la târgul de mobilă. Oferim astfel vizitatorilor posibilitatea de a găsi ceea ce caută într-un singur loc, în același timp. În plus, toate ofertele beneficiază de oferte de preț, oferte valabile doar pe perioada târgurilor”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

Și pentru că anul acesta va fi cea mai mare ediție, merită să o vizitați. Intrarea va fi liberă vineri între orele 12 și 19, sâmbătă între 10 și 19 și duminică între 10 și 18.

Ultima oră

Comentariul meu