Se vor mai construi locuințe noi în România?

Motorul de căutare Flatfy.ro (site-ul) știe tot despre toate imobiliarele noi care se construiesc sau sunt în stadiu de proiectare pe piața imobiliară din România. România este foarte atractivă pentru investitori și Companii de construcție. În acest moment piața imobiliară este în plină dezvoltare și acest segment de construcții nu se va opri, cu va continua să crească și să se construiască. Se vor mai construi locuințe noi în România?

Unde se construiește mai mult

Cu mare succes se construiesc Ansambluri Rezidențiale noi în București, Cluj – Napoca, Timișoara, Constanța și Brașov. În centrul Bucureștiului este un deficit de terenuri, aici este o zonă de lux și se construiește mai puțin și mult mai scump, dar destul de multe apartamente noi se construiesc și vor continua să se construiască în zonele: Pipera, Aviației – Băneasa, Șoseaua Nordului – Herăstrău, Barbu Văcărescu – Floreasca și Sisești – Șoseaua Gh. Ionescu Sisești. Anume aici cresc foarte multe complexe locative, așa ca: „21 Residence” sau ca „Royal Residence Militari”. Sibiul este deasemenea atractiv din punct de vedere al locuințelor, mai ales pentru că nu intră în top șapte al preturilor de pe piața imobiliară.Se vor mai construi locuințe noi în România?

Se construiește acolo unde se cumpără

Destul de căutate sunt imobiliarele de pe malul Mării Negre și din apropierea Lacului Siutghiol. Nimeni nu poate refuza la o locuință proprie, într-un loc unde te așteaptă odihnă, distracție și relaxare. Conform analizei pieței imobiliare realizată pe https://flatfy.ro/ se poate observa faptul că multe apartamente, care se construiesc în Constanța sau Mamaia, deja sunt cumpărate încă la momentul anunțării proiectului sau la începutul construcției. Un astfel de imobil este o investiție bună pentru viitor. 

Ultima oră

Comentariul meu