autopsia lui balaci. s-a aflat cauza morții

Noi detalii ies la iveală în cazul decesului lui Ilie Balaci. S-a stabilit și cauza oficială a morții fostului mare fotbalist.

Potrivit autopsiei, se pare că îndrăgitul fotbalist a suferit un infarct miocardic acut, însoțit de insuficiență cardio-respiratorie. Rezultatele au fost transmise luni, 22 octombrie, autopsia fiind făcută la Institutul de Medicină Legală Dolj. Conform Mediafax, polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă. Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani. ISU Dolj a precizat, duminică, într-un comunicat că decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat după ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare.
Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri. Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Ultima oră

Comentariul meu