video foto momente pline de emoție la craiova - mii de flori în memoria lui ilie balaci

Câteva mii de trandafiri albi au fost aruncați în teren, în minutul opt al partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB, de către suporteri, în memoria fostului internațional Ilie Balaci, care a murit, duminică, în locuința sa din Craiova. Momentul a fost umbrit de un autogol al echipei din Bănie.

Partida de fotbal dintre Universitatea Craiova și FCSB a început, duminică, la ora 21.00, iar înainte de fluierul de început al arbitrului, fanii echipei locale au cântat imnul imnul Universității și s-au uitat pe un ecran imens la momente în care Ilie Balaci era în teren.

Meciul a început cu un moment de reculegere, timp în care jucătorii și arbitrii au avut tricouri speciale, pe care era imprimat chipului fostului mare jucător al Craiovei Maxima.video foto momente pline de emoție la craiova - mii de flori în memoria lui ilie balaci
În minutul 8 al meciului jucat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, arbitrul de centru a oprit partida, iar mii de trandafiri albi au fost aruncați în teren, în memoria lui Ilie Balaci, „Minunea Blondă” a Craiovei.

YouTube video

Momentul a fost umbrit, însă, de faptul că unul dintre jucătorii Craiovei a dat un autogol.
Chiar și așa, numele lui Ilie Balaci a fost scandat de mii de oameni prezenți pe stadionul din Bănie.
Ilie Balaci a jucat la Universitatea Craiova purtând numărul opt.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti români, a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani. El s-a născut la data de 13 septembrie 1956.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu