weekend cu evenimente de top la sibiu - se redeschide cel mai frumos pub din oraș

Începe weekend-ul!!! Va fi unul plin de distracție, pentru că a venit ziua cea mare- redeschiderea Cotton Pub by Night. Și pe lângă distracție Astra Film Festival are pregătite proiecții numai una și una, iar piesele de teatru vor umple și ele finalul de săptămână.

Cotton Pub by Night se redeschide după o perioadă în care s-a lucrat la un nou look. Vineri se anunță distracție mare, mai ales că va veni Dirty NANO. Sâmbătă la platane este resident-ul de la Breeze Mamaia și Nuba Bucureșrti. Deci, mega, mega petreceri în noul Cotton, iar despre ce va fi acolo și party-urile care vor urma, citiți aici.weekend cu evenimente de top la sibiu - se redeschide cel mai frumos pub din oraș

Astra Film Festival este evenimentul finalului de săptămână. Anul acesta s-a înregistrat un număr record de vizitatori, așa că dacă mai găsiți bilete neapărat trebuie cumpărate. Detalii aici.

 

Sâmbăta dimineața este dedicată copiilor. De la ora 10 și 12 la Teatrul Gong începe Atelierul de creat povești. Diana Ribana, coordonatorul atelierului, îi așteaptă pe copiii între 6 și 10 ani pentru o oră de magie. Un bilet costă 14 lei.

Festivalul Racilor și fructelor de mare are loc până duminică, în Piața Habermann. Se vor găti tone de fructe de mare, iar gusturile vor fi unele inedite. este primul festival de acest fel din Sibiu, așa că trebuie vizitat și neapărat gustat din ce se pregătește acolo. Detalii aici.

”Gagaga și alții ca ei” este spectacolul de sâmbătă de la Teatrul Gong. Va avea o reprezentație la ora 11 și una la ora 18. Spectacolul este unul educativ, ideea care se desprinde fiind ca toate actiunile noastre au consecinte pe care trebuie sa ni le asumam. este un spectacol vesel, muzical, interactiv, presarat cu personaje “colorate”, alaturi de care copiii au prilejul sa isi dovedeasca vigilenta, curajul si marinimia. Durează 40 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Tot sâmbătă, iubitorii de mașini au parte de un spectacol pe strada Cetății. Vor fi expuse aici mașini retro, care mai de care mai frumoasă. Detalii despre retroparada toamnei,aici.

weekend cu evenimente de top la sibiu - se redeschide cel mai frumos pub din orașCei mici care se vor întoarce duminică la Teatrul Gong vor încerca să răspundă la întrebarea ”Cine a spus miau?”. Este de fapt numele piesei care va începe la ora 11, va dura 30 de minute și al cărui bilet costă 9 lei.

Valea Târnavelor se mută duminică la Muzeul în Aer Liber. Aici vor avea loc demonstrații culinare și de tradiții din această zonă. Inițiativa se desfășoară în cadrul programului Târgul de ţară, program prin care Muzeul ASTRA promovează şi susţine tradițiile şi cultura gastronomică tradiţională din satul românesc. Detalii aici.

weekend cu evenimente de top la sibiu - se redeschide cel mai frumos pub din oraș

Bravul soldat Švejk” de Jaroslav Hašek se va juca duminică seara de la ora 19:30 la Teatrul Radu Stanca. Este un one man show cu Viorel Rață. Durează o oră, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu