prinși băuți la volan la ceas de noapte - pe milea și pe școala de înot

Din nou, polițiștii de la rutieră au prins șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. unul dintre ei a avut însă și tupeu și a refuzat recoltarea de probe biologice.

La data de 19 octombrie, în jurul orei 02,00, pe strada Școala de Înot din municipiul Sibiu a fost identificat un conducător auto aflat sub influența alcoolului. La testarea alcoolscopică a sibianului în vârstă de 20 de ani, a rezultat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 19 octombrie, în jurul orei 03,00, pe bulevardul G-ral Vasile Milea din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 39 de ani.
Șoferul emana un puternic miros de alcool, însă a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice.
În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Ultima oră

Comentariul meu