5 rochii clasice care sunt și vor rămâne în vogă

Atunci când investești în haine de calitate, dobândești un sentiment de împlinire și satisfacție. Într-adevăr, o haină bună este acea care nu se demodează după un singur sezon și nici nu se uzează după doar câteva purtări. Și știi ce e mai grozav?  Împreună cu echipa MAROKO vă prezentam câteva modele de rochii clasice, care rămân de actualitate până în ziua de azi și te pot servi la nesfârșit, deoarece sunt atât de elegante, încât nu se vor demoda niciodată.

Rochia slip-on

Comodă, sexy și ușor de îmbrăcat, rochia de tip slip-on este un simbol al eleganței fără efort. Cu bretele de tip spaghetti, lejeră și cocheta, rochia slip îți îmbrățișează silueta într-un mod senzual și feminin. Iar dacă te ferești de prea multă expunere, o poți purta chiar cu un tricou asortat pe sub rochie, pentru un stil urban de neegalat.

Rochia A-line

Singura rochie care reușește să complimenteze orice tip de statură este rochia de tip A-line. Denumită după prima literă a alfabetului, datorită asemănării formei, acest tip de rochie are grijă să îți  scoată în evidență bustul și talia, datorită contrastului pe care îl creează cu fusta largă și zurlie. Astfel, orice femeie poate dobândi în doar câteva secunde mult visata talie de viespe, deoarece această rochie smart se potrivește de minune pe orice siluetă.

Rochia petrecută

De la kimono încoace, rochia petrecută este cea care a supraviețuit cel mai mult numeroaselor transformări și completări de-a lungul vremii. Versiunile moderne ale acestei rochii conferă un look chic, potrivit de purtat atât pe stradă, cât și la birou.5 rochii clasice care sunt și vor rămâne în vogă

Rochia dreaptă

Pentru femeile conservatoare, dar nu numai, rochia dreaptă este alegerea potrivită, în special atunci când vrei să faci o apariție serioasă, care denotă respect și maturitate. Potrivită în special pentru ținutele business, rochia dreaptă este cea care cade uniform de la umeri spre genunchi. În culori neutre, sau în carouri, rochia dreaptă a căpătat de-a lungul timpului numeroase make-over-uri din partea designerilor creativi.5 rochii clasice care sunt și vor rămâne în vogă

Rochia lunga de seară

Începând de la balurile răsunătoare ale aristocrației, rochiile de seara lungi au devenit fundamentalepentru orice ținută eleganță și sofisticată. Pentru nunți, petreceri cu fast, sau, în mare parte orice eveniment special de tip black-tie, rochia lungă este absolut necesară din garderoba oricărei femei.

Atunci când ești în căutarea rochiei perfecte, nu vei da greș cu niciun model din cele de mai sus. Sunt clasice și în același timp moderne, sunt elegante și scot în evidență cele mai frumoase caracteristici ale unei femei. Acestea sunt rochiile care au trecut testul timpului.

Ultima oră

Comentariul meu