se redeschide cel mai frumos pub din sibiu - cotton are un nou ”look” - vine ”dirty nano”

Pub-ul în care fără nici o îndoială s-au ținut cele mai frumoase petreceri în ultimii ani la Sibiu, își redeschide porțile. Cotton Pub a fost remodelat și revine ”în branșă”, vineri 19 octombrie. La platane vor fi cei mai în vogă DJ din țară – Dirty Nano.

Sibienii au la dispoziție din acest weekend un pub în care să distreze cu adevărat. Cel mai cunoscut și galonat PUB al Sibiului, se redeschide oficial pe 19 octombrie. Cotton Pub a trecut prin transformări semnificative și își întâmpină clienții cu un nou ”look”. Remodelarea a fost finalizată, așa că tot ce mai rămâne de făcut este să se dea startul petrecerilor. Și nu vor fi puține, iar la platane vin cei mai buni DJ din țară la ora actuală. Și chiar dacă ne-au rugat să nu vă spunem, noi vă anunțăm totuși… Oferta de băuturi și cocktail-uri a fost și ea ”reîmprospătată”, așa că aveți încă un motiv în plus să mergeți în pub-ul de pe strada Ion Rațiu, la numărul nouă.

Petreceri de top – Începe NEBUNIA!
Petrecerea oficială de redeschidere are loc pe 19 octombrie. Invitați sunt cei de la Dirty Nano. ”Noul concept Cotton Pub, va fi cu siguranță pe placul celor care ne trec pragul. Desigur că nu vom face rabat din nici un punct de vedere. La Cotton vin cei mai buni DJ și ca să vedeți că nu spunem vorbe în vânt, la redeschidere vin cei de la Dirty Nano. O să fie cu siguranță startul pentru multe petreceri de top”, spun cei de la Cotton Pub. Intrarea la Dirty Nano Party costă 20 de lei.

Sâmbătă, 20 octombrie, sunteți invitați la Saturday Night Fever cu Alexander Augustin aka Disco Biscuit, intrarea fiind liberă. Dacă vreți să vă rezervați o masă, sunați din timp la numărul de telefon 0752268866.se redeschide cel mai frumos pub din sibiu - cotton are un nou ”look” - vine ”dirty nano”

Revine Student Patry
Am zis să dăm o veste bună și studenților. Odată cu redeschiderea Cotton Pub, revin în program și deja tradiționalele seri cu petreceri pentru studenți. Astfel în fiecare seară de marți studenții au prioritate la ”Student Patry”. ”Am îmbunătățit rețeta. Oferta e adaptată pentru studenți și desigur că muzica o să fie și ea una pe placul acestora. Îi așteptăm pe toți în fiecare seară de marți”, mai spun cei de la Cotton Pub. La pupitru revine Alexander Augustin aka Disco Biscuit sau DJ XTZ după cum îl știu studenții. Intrarea este liberă.se redeschide cel mai frumos pub din sibiu - cotton are un nou ”look” - vine ”dirty nano”

Cine sunt Dirty Nano
Tinu Vidaicu și George Hora sunt cei doi artiști care trag ’’sforile’’ din spatele pseudonimului Dirty Nano și își strâng în jurul lor un cult muzical la 120 BPM. Aceștia sunt extrem de apreciați în toată țara, iar petrecerile la care cei doi participă au succes garantat. se redeschide cel mai frumos pub din sibiu - cotton are un nou ”look” - vine ”dirty nano”Petrecerile de la Epic Society în Timișoara și mai ales cele de la Casa Ponton Baraj – Văliug sunt ”marcă înregistrată” pentru Dirty Nano. În fine atât de cunoscutul brand ”Maestros del Ritmo” este tot o creație pusă pe picioare de DIRTY NANO.

Ultima oră

Comentariul meu