se fac înscrieri la târgul de carte de sănătate și terapii complementare alternativ din sibiu

Târgul de carte de sănătate și terapii complementare – alterNativ se pregătește pentru cea de-a doua ediție care se va desfășura în perioada 14-16 decembrie 2018 la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu (corpurile A și B).

Motto-ul de anul acesta, Trăind cu Inima deschisă!, trasează discret temele abordate de invitați și de cei care doresc să-și prezinte ideile în spațiul bibliotecii publice, un spațiu dedicat ideilor, inovației, comunicării, informațiilor capabile să îmbunățățească modul de a trăi, de a gândi și de a percepe frumusețea și cheile acestei dimensiuni.
Târgul aduce la Sibiu cele mai reprezentative edituri care-și vor prezenta oferta de carte tematică – sănătate și dezvoltare personală, precum și pe cei mai valoroși specialiști din zona terapiilor complementare, cu rol preventiv și curativ.
Prin organizarea evenimentui Biblioteca își dezvoltă aria de intervenție în procesul de învățare pe tot parcursul vieții, oferind publicului interesat metode noi de cunoaștere și de alegere a informației.
Standurile cu carte vor fi completate de conferințe, ateliere, expoziții, spectacole din 32 de domenii de activitate și studiu: ayurveda, astrologie, antropologie, aromaterapie, analize energetice, biblioterapie, bioenergoterapie, biorezonanță magnetică, cristaloterapie, dezvoltare personală, dietă și nutriție, feng shui, fitoterapie, hipnoză regresivă cuantică, homeopatie, kinetoterapie, magnetoterapie, masaj, medicină cuantică, metafizică, medicină populară, meloterapie, medicină chineză, parapsihologie, prananadi, psihometrie, reflexoterapie, șamanism, tarot, terapie acustică, tai chi, yoga.
Ediția de anul trecut a demonstrat, până și celor mai sceptici evaluatori, interesul sibienilor pentru acest tip de eveniment, iar pentru descrierea dimensiunii celor 3 zile de târg, amintim cele 34 de ore de activitate permanentă, de cele 35 de conferințe și lansări de carte, de cele 15 ateliere interactive, 4 spectacole inițiatice, 135 de specialiști din 32 de domenii de studiu și activitate, de cele peste 70 de firme, standuri și activități curente în 6 spații deschise și special amenajate pentru eveneiment, dar cel mai important aspect, care ne onorează și ne obligă la o nouă ediție de cea mai bună calitate, de cei peste 6.000 de participanți la evenimentele generate de Târgul de carte de sănătate și terapii complementare – alterNativ.
Până la eveniment, deschidem sesiunea de înscriere a participanților pentru ediția a II-a alterNativ și vă informăm că atât Fișa de Înscriere, Regulamentul de Participare și Declaraţia de consimțământ privind prelucrarea datelor personale se găsesc pe website-ul www.bjastrasibiu.ro și https://www.facebook.com/alterNativ11/ [pagina evenimentului care va informa toate etapele și detaliile de organizare] sau la Secretariatul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, organizatorul evenimentului.
Numim înscriere validă trimiterea celor 3 documente, enumerate anterior, completate la adresa de email metodic.bjastra@gmail.com până în data de 23 octombrie 2018.
Tematica târgului permite o desfășurare specială de forțe pentru întreaga ofertă de produse, servicii și informații din vastul domeniu al sănătății și al terapiilor complementare.
Suntem deschiși la orice idee de atelier, stand, conferință, prelegere cu care doriți să fiți prezenți și vă oferim întregul suport tehnic.
Prezența participanților: negustori de carte, de produse și servicii, conferențiari, etc. nu este condiționată de nici o taxă de stand sau de participare.

Ultima oră

Comentariul meu