știrile de marți pe care trebuie să le știi

Ziua de marți a fost marcată de noi accidente de circulație, a început ASTRA Film Festival, iar un agent de la poliția rutieră a fost dat afară din IPJ.

Marian Răduinea, polițistul de la rutieră care s-a făcut cunoscut pentru faptul că își vânează colegii, a fost dat afară din poliție.

Decizia a venit în urma mai multor abateri disciplinare comise de Răduinea, după cum se arată în informarea transmisă agentului de la rutieră și postată pe pagina de Facebook – SNPR DECUS.

Magazinul Ambient din sibiu a fost scos la licitație ca prte din procesul e reorganizare al grupului.

Ambient, grupul de societăți deținute de omul de afaceri Ioan Ciolan, se află în insolvență din anul 2015. De atunci au avut loc o serie de activități de reorganizare a afacerii, iar una dintre acestea este francizarea și vânzarea spațiilor în care magazinele Ambient își desfășoară activitatea.

Un accident grav a avut loc pe autostrada Sibiu- Sebeș. Un om a fost grav rănit

Pe fondul neatenției în conducere, șoferul unui ansamblu TIR condus pe direcția Sibiu – Sebeș, pe banda 1, acroșează o autobasculanta staționată pe banda de urgență din cauza unor defecțiuni tehnice.

Un traficant de droguri a fost prins la Sibiu.

Un sibian de 48 de ani a fost condamnat la închisoare de Tribunalul Sibiu pentru trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată respectiv deținere de droguri de risc și de mare risc, pentru consum propriu. A crezut că nu va ajunge totuși după gratii, dar polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale l-au găsit și l-au încarcerat.

Un bărbat a fost rănit după ce a căzut de pe un tractor.

Incidentul s-a petrecut marți după amiază pe un drum forestier de pe raza localității sibiene Lazaret.

 

Ultima oră

Comentariul meu