firma care renovează stadionul municipal vrea o păsuire uriașă a lucrărilor

Construcții SA nu o să termine cu siguranță stadionul Municipal în termenul nou stabilit luna trecută și promis municipalității sibiene. Firma constructoare cere o păsuire cu opt luni a termenului pentru lucrările minime.

Stadionul Municipal nu va găzdui nici un meci de liga 1 în acest an. Surse de încredere au explicat pentru oradesibiu.ro, că reprezentanții firmei care face lucrările au avut o nouă întâlnire cu reprezentanții Primăriei Sibiu și cu cei de la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat. Cei de la Construcții SA au cerut ca termenul de finalizare a primei părți a lucrărilor de la stadion să fie amânat cu nu mai puțin de opt luni. Asta ar însemna că noul termen ar fi luna iulie a anului 2019. Vestea nu a fost ”digerată” deloc de municipalitate, primăria respingând din start această soluție.
Firma constructoare ar fi invocat din nou tot felul de motive tehnice care ar fi împins la luarea unei astfel de decizii. În realitate însă lucrurile sunt simple. Lucrările de la stadion se fac cu pipeta, numărul de muncitori care sunt angrenați la această lucrare, putând fi numărați pe degetele de la o mână în aproape fiecare zi.firma care renovează stadionul municipal vrea o păsuire uriașă a lucrărilor

Dezolare la FC Hermannstadt
Oficialii clubului sibian de primă ligă nu au participat la întâlnire. ”Noi nu am fost acolo, dar dacă se adeverește că s-a cerut o astfel de amânare, vă dați seama că nu ne convine”, a spus Teodor Birț, președinte al clubului sibian. În aceste condiții speranțele ca echipa lui Vasile Miriuță să joace acasă în acest sezon de liga 1, sunt egale cu zero.
Reamintim că pentru a putea juca la Sibiu, firma care reabilitează stadionul ar fi trebuit să monteze minim 2.500 de scaune, turnicheți la porțile de intrare, să finalizeze pista de atletism, vestiarele pentru echipe și căile de acces atât pentru spectatori, cât și cea pentru echipe de la vestiare pe teren. Până la ora publicării acestui articol, primăria Sibiu nu a remis un punct de vedere oficial, legat de acest subiect.

Ultima oră

Comentariul meu