traficant de droguri reținut de poliție la sibiu - detalii despre caz

Un sibian de 48 de ani a fost condamnat la închisoare de Tribunalul Sibiu pentru trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată respectiv deținere de droguri de risc și de mare risc, pentru consum propriu. A crezut că nu va ajunge totuși după gratii, dar polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale l-au găsit și l-au încarcerat.

Instanța de judecată l-a condamnat pe sibian ”la pedeapsa de 2 ani și 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de mare risc, fără drept, în formă continuată.”, se arată în sentință.

De asemena, instanța ”condamnă același inculpat la pedeapsa de 1 an şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc, săvârşită în formă continuată.” O dată cu aceste condamnări sibianului i s-au interzis și anumite drepturi, cum ar fi dreptul de a fi ales sau de a ocupa o funcție publică, dreptul de a se afla în baruri și cluburi sau la concerte.
Inculpatului i s-a confiscat și suma de 8.960 de lei obţinută în urma comercializării drogurilor de risc, de mare risc şi substanţelor susceptibile de a avea efecte psihoactive.

De asemenea, el are de achitat suma de 7.500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

Ultima oră

Comentariul meu