Magazinul Ambient din Sibiu executat silit și scos la licitație - Ioan Ciolan vine cu explicații

Ambient, grupul de societăți deținute de omul de afaceri Ioan Ciolan, se află în insolvență din anul 2015. De atunci au avut loc o serie de activități de reorganizare a afacerii, iar una dintre acestea este francizarea și vânzarea spațiilor în care magazinele Ambient își desfășoară activitatea. Mai multe dintre acestea au fost deja vândute, iar acum a venit rândul și clădirii din Sibiu.

Aceasta este scoasă la licitație de executării judecătorești pornind de la suma de 3.101.540 de euro plus TVA. Se vinde și terenul de 8.333 metri pătrați.

CITEȘTE AICI ANUNȚUL FĂCUT DE AMBIENT DUPĂ INTRAREA ÎN INSOLVENȚĂ

”Procesul de reorganizare al Ambient S.A. a început în septembrie 2015 și vizează în principal francizarea activitații comerciale a tuturor centrelor comerciale.
Acest proces presupune mai multe etape care se desfășoară conform calendarului procesului de restructurare și a Planului de reorganizare votat de creditorii Ambient S.A. și aprobat de judecătorul sindic, aceste decizii fiind executorii, aflându-se în derulare.
Toate centrele comerciale Ambient au făcut obiectul unor procese de vânzări, iar centrul comercial Ambient din Sibiu nu face excepție de la această regulă.

Sperăm ca până la finele anului în curs să finalizăm implementarea tuturor centrelor comerciale” este explicația dată de Ioan Ciolan.
La finalul anului 2017 patru magazine Ambient au fost preluate de un afacerist din Odorheiu Secuiesc.

CITEȘTE AICI DESPRE AFACEREA ÎNCHEIATĂ ÎN DECEMBRIE 2017

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu stiu cit de bun afacerist era Ciolan, dar am impresia ca nu „trebuie” sa avem nimic Romanesc in tara. Toate lucrurile le pot face doar strainii (dar cu forta de munca Romaneasca). Poate ma insel, dar ma intreb, oare noi sintem atit de prosti incit putem doar sa lucram pt altii?