cele cinci știri de luni pe care trebuie să le citești

Săptămâna a început cu evenimente multe, adunate din toate domeniile. Un personaj important al vieții publice a anunțat că se retrage, un nou accident a avut loc pe o trecere de pietoni, iar FC Hermannstadt are jucători noi.

Preotul Constantin Necula, cel mai îndrăgit reprezentant al clericilor, a anunțat că se retrage din viața publică.

“Am să mă retrag și am să tac, din dorința de a-i lăsa pe ceilalți să vorbească. Am remarcat că sunt foarte mulți dispuși să vorbească împotriva Bisericii, a societății creștine. Le doresc succes! E o tristețe care m-a cuprins, pe care nu o voi birui decât în Liturghie”, şi-a motivat decizia într-o emisiune la Radio România Actualități.

S-a dat startul pentru votul proiectelor de pe agenda de bugetare Participativă

Din 1 iulie când a început depunerea proiectelor în programul de bugetare participativă, sibienii au depus pe platforma https://bugetareparticipativa.sibiu.ro/ un număr de 152 de proiecte. Cele mai multe au fost depuse la secțiunea “Mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației” (36), la „Alei, trotuare și zone pietonale” (34), dar și la secțiunea „Spații verzi și locuri de joacă” (30).

Încă un pieton a fost lovit pe o trecere de pietoni, de această dată pe strada Ștefan cel Mare

O sibiancă de 41 de ani se afla pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovită de un autoturism condus de un șofer de 54 de ani din Marpod.

Patru cai au oprit traficul pe strada Maramureșului, pentru că au ieșit la păscut 

Caii au fost fotografiați duminică la amiază, pe strada Maramureșului.

FC Hermannstadt are doi jucători noi

Este vorba despre portughezii Alves Miranda Jailton ”Kuca” și Pedro Manuel da Silva Moreira. Cei doi au semnat cu FC Hermannstadt contracte valabile până la finalul sezonului 2018/2019, cu posibilitate de prelungire.

Ultima oră

Comentariul meu