șoferi băuți la volan în sibiu – printre ei o șoferiță care mergea în ”zig zag”
Foto Arhivă

Alcoolemiile au variat între 0,50 și 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. O șoferiță de 63 de ani din Sibiu a picat și ea în ”plasa” polițiștilor, după ce ceilalți conducători auto au sunat la 112 și au reclamat că merge haotic în trafic.

La data de 12 octombrie, în jurul orei 21,50, în orașul Dumbrăveni, un biciclist în vârstă de 55 de ani, localnic, s-a dezechilibrat în timp ce se deplasa pe strada Crișan și a căzut pe partea carosabilă. Acesta circula sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Întrucât biciclistul a suferit vătămări corporale, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare.
În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 00,30, pe DN 7, în afara localității Tălmaciu, un sibian în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un ansamblu TIR, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Avrig.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
La testarea alcoolscopică a conducătorilor auto, polițiștii au constatat că șoferul autoturismului se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 23,00, polițiștii rutieri au fost sesizați de mai mulți șoferi despre faptul că o conducătoare auto care circula pe DN 1, din direcția Veștem spre municipiul Sibiu, se deplasa haotic, cu schimbări bruște ale direcției.
Oprită de echipajul de poliție la intrarea în municipiul Sibiu, femeia a fost identificată, sibiancă în vârstă de 63 de ani, la testarea cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele femeii s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu