acestea sunt cele cinci vești bune de peste weekend pe care trebuie să le afli

Wekend-ul ce tocmai s-a încheiat nu a fost unul liniștit, fiind marcat de accidente grave soldate cu pierderi de vieți, atât în județul Sibiu cât și în țară și în afara țării. Un grav accident de circulație s-a petrecut în Grecia și un altul pe o șosea din Turcia. La Sibiu, un om și-a pierdut viața după ce a fost lovit de mașină la Cristian. Nu au lipsit însă nici veștile bune, care au venit de la CSU Sibiu, Sibiu Shopping City și din domeniul medical, unde medicii români au reușit o nouă operație de transplant de inimă, în singurul spital din țară unde se fac astfel de intervenții chirurgicale. Iată mai jos veștile bune ale weekend-ului:

Noi imagini cu primul Mall din Sibiu. Multiplex-ul îl face Cinegold – Nu lipsesc Tommy Hilfiger și US Polo 

NEPI lucrează deja de câteva luni de zor la amenajarea primului centru comercial de tip mall din Sibiu. Festival Centrum amplasat lângă podul Gării, trebuie să fie gata în primăvara lui 2019. Peste 160 de spații comerciale vor fi deschise aici.

Tăvălugul CSU Sibiu, victorie în forță cu Pitești – Joc extraordinar pentru Hardy&co

Baschetbaliștii sibieni au revenit în Sala Transilvania, sâmbătă, unde au disputat partida din etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet în fața propriilor suporteri. Au avut un start bun de partidă și au reușit să își țină adversarii departe pe tabelă.

Concert Paula Seling & Radu Nechifor la inaugurarea Târgului de Crăciun din Sibiu

Transplant de inimă dificil reușit în nouă ore la Târgu Mureș

Un bărbat de 38 de ani din Arad a primit inima unei paciente de 43 de ani din Cluj, aflată în moarte cerebrală. Dr. Horațiu Suciu, șeful Institutului, a declarat, presei, la finalul operației, că pacientul care a primit inima avea un istoric medical încărcat.

 

Ultima oră

Comentariul meu