video - accident teribil în turcia - peste 20 de persoane au murit

Nu mai puțin de 22 imigranţi au murit în Turcia după ce camionul care îi transporta a căzut într-un canal de irigaţii în apropiere de orașul Izmir.

Tragedia a avut loc în apropierea oraşului Izmir, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Autovehiculul a intrat pe contrasens, a spulberat parapetul şi a căzut în gol 20 de metri. Impactul a fost mortal pentru 22 dintre pasageri, printre care şi copii. Cinci oameni au fost scoşi în viaţă dintre mormanele de fiare.
Turcia este o importantă ţară de tranzit pentru imigranţi, în drumul lor către Occident. Un milion de imigranţi au trecut din Turcia în Grecia în 2015, provocând o criză care s-a încheiat cu un acord între UE şi Ankara. De atunci, numărul de migranţi care au parcurs această rută a scăzut drastic, însă în Grecia s-au înregistrat aproape 25.000 de sosiri de la începutul anului, iar 118 persoane au pierit în această călătorie.

https://youtu.be/DcPOnr4Xthw

Pe de altă parte, sâmbătă, într-un alt accident, 11 imigranţi au murit arşi de vii în Grecia, după ce camionul în care erau a luat foc.

Ultima oră

Comentariul meu