concert paula seling & radu nechifor la inaugurarea târgului de crăciun din sibiu

Inaugurarea proiectului „Christmas in Sibiu – Gastronomy.Culture.Tourism 2018” va lua forma unui spectacol de muzică și lumini – Radu Nechifor & Friends. Paula Seling este invitată specială. Târgul de Crăciun se deschide pe 16 noiembrie.

Noutatea evenimentului din acest an constă într-un spectacol inedit sustinut de binecunoscuta artista Paula Seling care alături de Radu Nechifor și orchestra sa va reuni instrumente precum naiul, contrabasul, trompeta, vioara, chitara, percuția, claviatura și mai multe voci, va aborda mai multe genuri muzicale, de la clasic la pop rock, de la jazz la folclor autentic, anunță cei de la Târgul de Crăciun din Sibiu. ’’Repertoriul abordat va fi unul internațional, preponderentă fiind tematica sărbătorilor de iarnă. Aranjamentele muzicale, vor purta semnătura naistului Radu Nechifor, realizate în manieră unică pentru acest proiect’’, spun aceștia.
CITEȘTE ȘI: Târgul de Crăciun Sibiu 2018 – Concerte de colinde seară de seară și multe alte surprize
Târgul de Crăciun de anul acesta se va deschide în data de 16 noiembrie. Asta, deși se vehiculase că s-ar deschide cu o săptămână mai devreme decât în ceilalți ani, adică în 10 noiembrie. ”Dintr-o eroare s-a răspândit acest zvon, dar nu este adevărat. Perioada rămâne aceeași ca în anii trecuți, adică de la jumătatea lui noiembrie până în 3 ianuarie a anului următor”, spune Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun de la Sibiu. Află de AICI ce surprize se mai pregătesc pentru ediția din acest an.

Ultima oră

Comentariul meu