mircea cazan: disperarea psd-ului dupa esecul la referendumul din 6 si 7 octombrie

In urma primei reacții a filialei PSD Sibiu după referendum doresc sa precizez următoarele si citez : …. falsitatea liberalilor s-au manifestat și în comisiile din Parlament, unde au votat împotriva acestui demers democratic, pentru ca, mai apoi, în plen, să voteze „pentru” doar de ochii lumii” sunt total false.

Doresc sa ii amintesc d-lui presedinte PSD Sibiu Bogdan Trif ca, fără votul liberaliror din Senat, acest referendum nu af fi avut loc.
Intr-cit dl. Bogdan Trif nu este parlamentar si nu a fost in parlament cind au avut loc voturile in comisii si in plen nu cunoaste cum a avut loc acest vot pentru referendum. Acest fapt, insa, nu il scuteste pe dl. Bogdan Trif, sa se intoarca la cei 7 ani de acasa, petrecuti in Sibiu si sa foloseasca un limbaj adecvat cind se adreseaza unei doamne sau presedintelui tarii.
Pentru informarea corecta a populatiei si a d-lui Trif precizez ca pentru desfasurarea acestui referendum trebuia 2/3 din voturi in Senat, iar cu exceptia USR-ului si a unor colegi de la UDMR au votat si “falsii liberali” cum ii categorisiti dvs. iar votul a fost deschis prin apel uninonminal.
Tineretea dvs. in politică nu va scuza sa apelati la jigniri si la cuvinte ce trec pragul bunului simt.
Disperarea dvs., la esecul votului de la acest referendum, trebuie, totusi, sa va pastreze in limitele decentei a comunicarii.
Atât liderul PSD, Liviu Dragnea, cât și premierul social-democrat, Viorica Vasilica Dăncilă, prin în comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Sibiu se menționează că „PSD și-a asumat public susținerea pentru familia ….” Pe cale de consecintă cer demisia d-lui Liviu Dragnea si demisia d-nei prim ministru Viorica Vasilica Dancila pentru rezultatul referendumului si pentru banii cheltuiti pentru organizarea lui.
Acesti bani puteau fi folositi in sanatate, educatie sau in constructia de autostrazi.
Senator PNL de Sibiu, Mircea Cazan

Ultima oră

Comentariul meu