Anunțul făcut de FC Hermannstadt: E nevoie urgentă de un șoc la echipă!

Informația făcută publică de oradesibiu.ro, s-a confirmat marți după amiază. FC Hermannstadt a anunțat pe pagina oficială de Facebook, că s-a decis renunțarea la serviciile antrenorului principal, Alex Pelici.

”În urma analizei ultimelor rezultate ale echipei noastre și considerând că e nevoie urgentă de un șoc la echipă, FC Hermannstadt se vede nevoită să anunțe despărțirea de antrenorul său, Alex Pelici, omul căruia îi datorăm multe dintre extraordinarele performanțe din ultimul an. Îți mulțumim din suflet, Alex Pelici, pentru fiecare dintre momentele de aur puse în albumul tânărului nostru club, pentru traseul triumfal al promovării și drumul spre finala Cupei. FC Hermannstadt va păstra mereu în el o parte din tine, aici va fi mereu și casa ta. Succes pe mai departe și îți rămânem mereu recunoscători pentru munca și sufletul pe care le-ai depus la Sibiu”, se arată în anunțul clubului sibian.
FC Hermannstadt a găsit deja înlocuitor pentru Pelici. Detalii AICI!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bravo domnilor! Dupa ce ati schimbat aproape toata echipa, primele 11 etape jucatorii nu vorbeau pe teren aceeasi limba. Acum cand in fine au inceput sa se inteleaga, schimbati antrenorul. Mai sunt 16 etape domnilor. Asteptati-va ca primele cel putin 7, jucatorii si antrenorul cel nou sa nu vorbeasca aceeasi limba. Dupa aceea… va fi prea tarziu.Liga 1… prin 2020 poate. Si tot cu Pelici, daca mai accepta omul. Sa speram ca nu am dreptate. Forza Hermannstadt!