alex pelici dat afară de la fc hermannstadt – vine miriuță!

Tehnicianul lui FC Hermannstadt își reziliează marți contractul. Alex Pelici lasă locul cel mai probabil lui Vasile Miruță. Fostul antrenor al lui Dinamo și CFR Cluj se află deja la Sibiu.

Președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț, a confirmat pentru oradesibiu.ro, că s-a decis îndepărtarea lui Alex Pelici de pe banca tehnică a echipei. ”Am avut o discuție cu Alex. Am ajuns la concluzia că este mia bine să ne despărțim. Se va rezilia contractul pe cale amiabilă. Îi mulțumesc mult pentru tot ceea ce a realizat la echipă”.
Alex Pelici este antrenorul de al cărui nume se leagă performanțele cele mai notabile ale echipei sibiene, respectiv promovarea în liga 1 și calificarea în finala Cupei României, în sezonul 2018 – 2018.

ACTUALIZARE
Vine Miriuță
Locul lui Alex Pelici va fi luat de Vasile Miriuță. Surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu, că acesta se află deja la Sibiu și o să fie prezentat echipei, marți la antrenamentul de la ora 17.00. ”Suntem în discuții avansate cu Miriuță. Cel mai probabil vom semna un contract cu el”, a confirmat și Teodor Birț.alex pelici dat afară de la fc hermannstadt – vine miriuță!

Mai vin trei jucători
Clubul sibian o să mai transfere în perioada următoare cel puțin trei noi jucători. Se vor aduce întăriri în atac, iar cei care vor ajunge la Sibiu, vin din străinătate. ”O să discutăm cu viitorul antrenor și vom decide ce și pe cine vom aduce”, a mai spus Birț.

Ultima oră

Comentariul meu