Producătorii și distribuitorii de ingrediente alimentare vin la Sibiu la INGREDIENTS SHOW

INGREDIENTS SHOW ce se va desfășura la Hotel Ramada din Sibiu pe 11 și 12 octombrie 2018, va fi locul de întâlnire a aproape 200 de specialiști din industria alimentară la și un bun prilej pentru toate firmele de, prospectare, inovație și afaceri.

Producătorii și distribuitorii de ingrediente alimentare vin la Sibiu la INGREDIENTS SHOW

• PROSPECTARE
Într-un singur loc, îi veți putea întâlni pe cei 60 de producători și distribuitori de ingrediente din țara noastră, le veți putea pune întrebări și primi oferte personalizate pentru afacerea dumneavoastră.

• INOVAȚIE
Fără inovații, fără alinierea la tendințele naționale și europene, șansele de a rezista pe piață sunt scăzute. Subiectele prezentarilor vor fi despre: proteine, grăsimi, glucide, aditivi, enzime, arome, nutraceutice, coloranti, îndulcitori, etichete curate, legislație specifica, recomandări nutriționale și de sănătate, analiza senzorială, siguranță alimentară, oportunități de afaceri.Producătorii și distribuitorii de ingrediente alimentare vin la Sibiu la INGREDIENTS SHOW

La eveniment sunt invitați să participe toți procesatorii din industria alimentară, care își doresc să ia contact cu cele mai noi informații în materie de ingrediente alimentare, produse inovatoare, rețete, noi tehnologii, tendințe de consum și evoluții comerciale ce influențează astăzi industria prelucrătoare a produselor alimentare.

DORESC SĂ MĂ ÎNSCRIU – FORMULAR DE ÎNSCRIERE

CUI SE ADRESEAZĂ

Producătorilor și procesatorilor din industria alimentară și furnizorilor de ingrediente
– directori de cercetare si dezvoltare
– ingineri tehnologi
– directori de producție
– directori de calitate
– directori de achiziții

VEZI GALERIA FOTO DE LA EDITIA 1 – 2017

VEZI TEMATICA SI PROGRAMUL EDITIEI 2 

PROGRAMUL

11 octombrie

10:30-11:00 | PRIMIREA PARTICIPANTILOR
11:00-13:00 | 11 OCTOMBRIE 2018 – SEDINTA COMUNA

  • Vladimir Manastireanu | MC GuireWOODS – “Oportunitati de afaceri pe pietele globale: strategii si modalitati de actiune”;
  • WESSLING Romania – “ Despre acrilamida | REG(UE) 2017/2158”;
  • KUK Romania | Iulian Frunza – „ Cum alegem corect grasimile alimentare? Chimie, tehnologie, legislatie“;
  • TESTO ROMANIA | Raul Smoczer- Sales Manager – “Noul sistem digital pentru managementul calitatii si controlul sigurantei alimentare.”;
  • Nastasia Belc & Gabriela Mohan | IBA Bucuresti – “Nutriția personalizată – nevoi și tendințe”;
  • ICA RESEARCH | Titlu in lucru

13:00-14:00 | PRANZ | NETWORKING

14:00-15:45 | WORKSHOP 1

  • Bungee Loders Crokland | Raul Flavius Petrut – “Despre Shortening-uri”, sesiune Q&A;
  • NSF Romania | Georgiana Jelescu – “Analiza senzorială – factor esențial în dezvoltarea și inovarea produselor alimentare”;
  • Corina-Aurelia Zugravu | Food Hygiene and Nutrition University of Medicine&Pharm.”Carol Davila” – “Sandvișul (salamul/parizerul) școlarului și ingredientele sale – perspectiva nutriționistului vs. cea a producătorului; (de ce procesatorii trebuie sa se recalibreze)”;
  • KUK Romania | Marian Neculau – “Proteine Vegetale. Diversitate si Sanatate in Doze Mici”;
  • GAMA SERV | PAULO BRAGA – Technical manager food – “Prospetimea” noua tendința în industria de panificație și controlul acrilamidei;

15:45-16:15 | PAUZA DE CAFEA | DEGUSTARI LA STANDURI | NETWORKING

16:15-18:00 | SCIENCE COFFEE ,,Sustenabilitatea sistemului alimentar și oportunitatea de a preveni risipa alimentară” – Workshop interactiv organizat de INCDBA IBA BUCURESTI;

20:30-23:00  CINA FESTIVA | DEGUSTARE DE VINURI OFERITE DE WINE DOCTOR SRL | NETWORKING

09:30-11:00 | 12 OCTOMBRIE 2018 – SEDINTA COMUNA

  • Cesare Varallo – “Inovarea in sectorul alimentar: blockchain, inteligenta artificiala, IoT și rolul lor in atenuarea fraudei alimentare”;
  • KUK Romania | Catalin Custura – Prezentare arome compania MANE;
  • Nastasia Belc & Flori Serbancea | IBA Bucuresti – „Oportunități de colaborare industrie-cercetare prin proiectul Expertal”;
  • Sesiune Q&A sustinuta de avocatul Cesare Varallo si consultantul Cristian Popa;

11:00-11:30 | PAUZA DE CAFEA | DEGUSTARI LA STANDURI | NETWORKING

11:30-13:30 | WORKSHOP 2 – MODERATOR DORIN COJOCARU

  • Prof. dr. ing. Maria Turtoi și ing. drd. Nicoleta Vartolomei Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați | “Ingrediente naturale – alternativă pentru amelioratori în panificație.”
  • KUK Romania | Marian Neculau / Elena Bulgaru – ““Solutii DuPont la prepararea bauturilor cu valoare nutritionala”;
  • George Grecu | Five Continents – “INDUSTRIA LAPTELUI DIN ROMANIA – trecut, prezent si poate … viitor”;
  • Dana POP | Doctor Alimente – “Ingrediente … cu sanatate inclusa” (EFSA – Reg (CE) nr. 432/2012 | art13 din Reg (CE) nr. 1924/2006);
  • Universitatea Suceava | Georgiana Codina – “Imbunatatirea caracteristicilor reologice, biochimice, tehnologice in obtinerea painii prin utilizarea de diferite fainuri compozite”.

13:30-15:00 | FINGER BUFFET | NETWORKING

Ultima oră

Comentariul meu

Publică