oferta sezonului la iony - clinica de mașini din sibiu

Că te pricepi sau nu la mecanică, nu mai contează. E destul să știi să conduci bine, spre  binele tău și al celorlalți șoferi iar când ai probleme cu mașina, există specialiști dedicați în Sibiu la IONY. Acum aici e și o ofertă excelentă la cauciucurile de iarnă.

Oferta Iony pentru iarnă

Prima zăpadă nu e departe, la Bâlea și Păltiniș a nins deja iar acum e momentul cel mai bun pentru a-ți “încălța” mașina ieftin la magazinele Iony. Cumperi patru anvelope la preț de trei, sau cumperi trei și primești una gratis…oricum ar fi formulată, oferta rămâne în picioare până la epuizarea stocului. ”Oferta este valabilă doar pentru achiziționarea anvelopelor de iarnă. A început deja și nu are un termen limită, ci o prelungim pâncă când avem anvelope pe stoc”, spune Ioan Băra, administratorul Iony.

Nu lăsa pe mâine, ce poți face azi (ca să nu prinzi coadă)

Un lucru înțelept e să nu lăsați shopping-ul de anvelope pe ultima sută de metri sau până cad primii fulgi de nea, pentru că atunci va trebui să le montați doar cu programare. ”Cei care cumpără anvelopele de la noi beneficiază de  montajul lor gratuit. Dar ar fi bine să facă acest lucru din timp, pentru că atunci când se apropie luna noiembrie se aglomerează foarte tare, iar din experiența anilor trecuți o programare poate dura și 2 săptămâni”, spune Ioan Băra.

oferta sezonului la iony - clinica de mașini din sibiu

Iony – Un service ca o clinică

Iony este un nume cunoscut pe piața pieselor auto din anul 1994, când Ioan Băra a deschis primul magazin. Asta după ce a fost într-o afacere de taximetrie. ”M-am gândit să îmi deschid ceva al meu. Pentru că la asta mă pricepeam cel mai bine și am găsit piață liberă în oraș, am deschis magazinul”, povestește Ioan Băra.

Cum a găsit cheia succesului

Ani buni afacerea a mers așa, asta până în 2008. ”Atunci am realizat că un magazin de piese auto se lipește foarte bine cu un service. Asta a fost cheia succesului și așa am devenit cunsocuți. Și pentru client e mult mai ușor să cumpere piesele dintr-un magazin, și acolo să fie și service-ul care să le monteze. Și invers. E mult mai ușor și la îndemână decât să cumpere piese dintr-o parte, să meargă la un service în cealaltă parte a orașului, nu sunt bune piesele, se întoarce…..”, spune administratorul Iony.oferta sezonului la iony - clinica de mașini din sibiu

Astfel dintr-o idee de completare a serviciilor s-a născut succesul Iony. Și este o poveste de succes, din moment ce este unul din cele mai cunoscute nume de pe piața sibiană. Orice șofer din oraș știe că la Iony va găsi ce are nevoie, iar dacă nu, îi va fi adus pe comandă în cel mai scurt timp.

Și tot aici mașinile sibienilor au parte de cel mai bun tratament. ”Avem toate serviciile necesare- mecanică, tinichigerie, vopsitorie, ITP, evident magazinele, tot ce este nevoie ca un client să intre cu un autoturism avariat și să iasă cu unul perfect funcțional”, spune Ioan Băra.

Cei 40 de angajați ai grupului Iony sunt strategic împărțiți în trei zone ale Sibiului. Cele două service-uri și magazinele afiliate se află pe străzile Henri Coandă 63B și Vasile Cârlova, iar din magazinul de pe strada Rusciorului colț cu Râului poți cumpăra orice pentru mașina ta.oferta sezonului la iony - clinica de mașini din sibiu

 

Ultima oră

Comentariul meu