video - președintele iohannis la sibiu - a mers la biserică. ce zice de referendum

Șeful statului este prezent duminică în orașul său natal. Klaus Iohannis a mers dis de dimineață la slujbă, dar nu a dat nici o declarație la ieșirea din biserică. Surse spun că președintele va vota duminică seară la Referendumul pentru familie.

Președintele Klaus Iohannis va vota, duminică seară, la o secție de votare din Sibiu, la referendumul pentru revizuirea Constituției, în sensul redefinirii familiei, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.
Șeful statului se află încă de vineri la Sibiu, iar duminică dimineață a fost prezent la slujbă, la o biserică din oraș. Klaus Iohannis nu a făcut, până în prezent, niciun anunț oficial în legătură cu participarea sau felul în care va vota la referendumul pentru redefinirea familiei.

Secțiile de votare s-au redeschis duminică dimineața, de la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00. În prima zi a referendumului pentru familie prezența la vot a înregistrat un istoric negativ fiind de doar 5,72%, în timp ce în Diaspora și-au exercitat dreptul de vot 45.797 de români.

Ultima oră

Comentariul meu