video - foto a început vinfest- atmosferă superbă, vinuri bune și festin culinar pe cetății
Vinfest 2018. credit foto: Robert Barlea

Unsprezece crame participă la cea de a III-a ediție a evenimentului Vinfest. Prima zi a fost una de vis, cu mult soare, mâncăruri delicioase, vinuri de soi și concerte de jazz.

Cea de a III-a ediție a festivalului VINFEST, a debutat sâmbătă pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu. Unsprezece producători de vinuri vă așteaptă și duminică pe strada Cetății. Pasionații de vin, gurmanzii și iubitorii jazz-ului de calitate vor fi răsfățați la propriu cu cele mai bune vinuri, mâncăruri și concerte.

video - foto a început vinfest- atmosferă superbă, vinuri bune și festin culinar pe cetății
Vinfest 2018. credit foto: Robert Barlea

Toate zonele viticole importante sunt reprezentate. Domeniile Boieru, Gabai, Histria, Casa de Vinuri – Cotnari, Domeniile Urlați – Dealu Mare, Villa Vinea, Vinimondo, Casa Bunescu – Kelaru, Licorna Winehouse, Chateau Vartely – Produse Moldovenești și Domeniile Gorgandin vă invită să gustați și degustați vinurile aduse la Sibiu. Dacă nu ați reușit să ajungeți sâmbătă la eveniment, puteți să faceți acest lucru și dumincă 11.00 la 21.00.

video - foto a început vinfest- atmosferă superbă, vinuri bune și festin culinar pe cetății
Vinfest 2018. credit foto: Robert Barlea

Gurmanzii trebuie să ajungă neapărat la VINFEST. Pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu veți putea savura mâncăruri care merg ’’mânâ în mână’’ cu vinurile. Chef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, gătește la foc continuu. ”Pentru un asemenea eveniment nici nu mai trebuie să spun că ne-am pregătit ca la carte. Avem sturion la plită, somn la plită, scoici cu un sos inegalabil, ceafă de Mangaliță, ceafă de taur, cârnați din regiune..”, a mărturisit Chef Marius Rafa.video - foto a început vinfest- atmosferă superbă, vinuri bune și festin culinar pe cetățiiPentru că vinul și mâncarea bună merg bine cu o muzică aleasă cum se cuvine și duminică. Soul Serenade și Breeze vă așteaptă cu drag la concertele care au loc pe un podium special amenajat în fața frumoasei săli Thalia.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook –Sibiu VINFEST, disponibilă la adresa: https://www.facebook.com/SibiuVinfest/video - foto a început vinfest- atmosferă superbă, vinuri bune și festin culinar pe cetății„Sibiul VINFEST” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects cu sprijinul ”Sibiu 2019 – Regiune Gastronomică Europeană”. Partener principal: Iello. Partener de eveniment: Pardon Cafe & Bistro Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu