tu crezi că merită să cumperi o husă iphone pentru telefonul tău?

Cel mai important avantaj al unui iPhone îl reprezintă software-ul prietenos cu utilizatorii, afirmă fanii lui cei mai înfocați. Adăugând la acest  lucru și faptul că are un design foarte modern, un control simplu, intuitiv, plus o funcționare fără rateuri, este clar de ce are atâția susținători pe plan mondial.

Pentru amatorii de jocuri un iPhone este exact ceea ce le trebuie, piața de aplicații în acest sens fiind una extrem de extinsă pentru sistemul de operare iOS. Și dacă alegerea unui iPhone deja este pentru mulți useri un lucru de la sine înțeles, lucrurile se schimbă radical dacă ne referim la utilizarea unor huse de protecție pentru aceste dispozitive inteligente. Aici gasiti o gama variata de huse pentru telefonul dumneavoastra iPhone.

Pe internet, pe diverse forumuri de profil, s-au organizat chiar mici sondaje cu privire la importanța folosirii unei huse iPhone 7/ iPhone 8, ca să ne referim doar la un model de asemenea accesoriu pentru dispozitivele mobile deținute de către respondenți.

Rezultatele au fost de dreptul surprinzătoare (sau nu!): jumătate dintre utilizatorii ce au răspuns la această întrebare consideră că o husă iPhone este utilă, în timp ce jumătatea cealaltă refuză categoric să își pună o husă în scop de protecție pe telefonul pe care îl dețin. Argumente într-un sens sau în celălalt există și se vor mai găsi poate și altele, dovadă că discuțiile contradictorii pot să continue mult și bine. Dacă ne referim la justificarea că nu se cuvine ca să acoperi, fie și parțial, acest dispozitiv la modă, cumpărat pe bani grei, cu o husa iPhone, posesorii afirmă sus și tare că nu și-au luat un asemenea telefon smart pentru a-l ascunde de ochii prietenilor, cunoscuților sau chiar de privirile invidioase ale acelora care nu îi cunosc. Se pare așadar că motivul principal pentru care l-au procurat fiind acela de a se lăuda cu acesta.

Dintr-un anumit punct de vedere, un iPhone de ultimă generație poate să fie comparat cu o mașină foarte scumpă, pe care mulți dintre aceia cu posibilități financiare mari și-o achiziționează tocmai pentru le crește stima de sine, pentru a se simți mai speciali, „mai altfel” decât restul lumii. De aceea, acest dispozitiv poate să fie comparat foarte bine cu o iubită foarte frumoasă, pe care aceia cu bani vor să o arate cunoscuților pentru a le stârni invidia, nu să o țină ascunsă, ca pe o amantă secretă.

Un iPhone de generație nouă este și o modalitate pentru oamenii de afaceri de a fi în rândul lumii (lor!), așa încât, dacă doresc să încheie parteneriat important, deși poate nu și-ar dori acest lucru, este obligatoriu să fie atenți chiar și la detalii de tipul: mașina pe care o folosesc când vin la întâlnire, care este ceasul și costumul de haine pe care îl poartă și… telefonul de ultimă generație pe care îl etalează vizibil.

În cazul lor să zicem că am putea înțelege acest comportament de  a nu își ascunde iPhone ul într-o husă de protecție, deși poate și-ar dori acest lucru, dar când e vorba de oameni relativ obișnuiți, care nu trebuie să încheie afaceri importante, un accesoriu de protecție pentru mobil este totuși un must have.

Oamenii din tabăra acelora care nu ar renunța niciodată la o husa iPhone de protecție consideră ca întotdeauna este mai bine să aibă un dispozitiv fără zgârieturi mari și fără alte probleme grave, de exemplu cu ecranul crăpat, cu atât mai mult cu cât, dacă telefonul pe care îl posedă va fi în stare perfectă, nu doar de funcționare, ci și al modului în care arată, le va fi mai ușor ca să îl vândă după o perioadă și să își cumpere un alt iPhone mai nou utilizând și banii obținuți pe vechiul telefon de care se poate folosi în continuare un cumpărător cu resurse financiare mai mici decât ale sale.Acest material a fost realizat impreuna cu echipa TAMO TAMO.

Ultima oră

Comentariul meu