foto două mașini în flăcări pe a1 sibiu- sebeș. una a ars complet

Vineri dimineața a fost una încărcată pentru pompieri. Două incendii auto au avut loc pe A1 la interval de nici 30 de minute.

Primul dintre incendii a cuprins o autoutilitară încărcată cu materiale textile care se afla într Sebeș și Săliște. Șoferul era singur în mașină când flăcările au cuprins-o. Pompierii de la Miercurea Sibiului au fost cei care au ajuns la fața locului, dar nimic din mașină sau încărcătură nu a mai fost salvat. Banda 1 și banda de urgență sunt blocate, iar angajații de la Secția Autostrazi lucreaza la curatirea zonei.Se circula dirijat pe banda de viteza a caii 2 pana la degajarea carosabilului.

foto două mașini în flăcări pe a1 sibiu- sebeș. una a ars complet foto două mașini în flăcări pe a1 sibiu- sebeș. una a ars complet

Cel de al doilea incendiu a izbucnit la nici 30 de minute de primul și la o distanță de aproximativ 300 de metri. Mașina se afla în coloană de mașini. Focul a izbucnit la motor, dar pentru că pompierii au ajuns repede la fața locului a ars cam 30% din acesta. În mașină se aflau două persoane, dar nimeni nu a fost rănit. Focul a pornit de la scurt circuit electric.

Ultima oră

Comentariul meu