foto - mașină furată din sibiu, găsită pe autostradă la sebeș

Un cisnădian care a furat o mașină dintr-o parcare la Sibiu, s-a ales cu dosar penal. Acesta a fost depistat cu autoturism cu tot, într-o parcare pe autostradă în apropiere de Sebeș.

Joi, 4 octombrie, în jurul orei 2 noaptea, polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acţionau într-o parcare a autostrăzii A1, au verificat o autoutilitară ce era condusă de un bărbat de 41 de ani, din Cisnădie, judeţul Sibiu, anunță orionsebes.ro. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei nu a putut prezenta documente personale sau ale autoturismului, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar autoutilitara ce o conducea fusese reclamată ca furată, în seara zilei de 3 octombrie 2018, dintr-o parcare din municipiul Sibiu.
Polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, iar ulterior l-au predat poliţiştilor de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, în vederea continuării cercetărilor privind furtul autoutilitarei. Foto: orionsebes.ro

Ultima oră

Comentariul meu