târgul de crăciun din sibiu - organizatorii vin cu precizări despre data deschiderii

Oficialii celui mai frumos Târg de Crăciun din România au venit cu precizări legate de deschiderea ediției din acest an. Aceștia spun deschiderea oficială o să fie în 16 noiembrie 2018, iar închiderea oficială în 3 ianuarie 2019.

Târgul de Crăciun nu se deschide în 10 noiembrie ci în 16 noiembrie. ’’A fost probabil o preluare sau exprimare greșită în materialele despre conferința de la Cluj-Napoca. Nu se deschide mai devreme. Este același weekend că în ultimii ani’’, a explicat Andrei Drăgan, reprezentant al Asociației Events for Tourism, cea care organizează Târgul de Crăciun de la Sibiu, încă din 2007. Reamintim că primarul Sibiului, Astrid Fodor, a afirmat weekend-ul trecut la la a doua ediție a Conferinței de Bune practici în Administrația Locală ce a avut loc la Cluj Napoca. (Detalii – AICI). Închiderea Târgului este programată pentru 3 ianuarie 2019.
Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural organizat de Asociația Events for Tourism, inițiat în anul 2007 de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea, atmsofera și tradiția creată.

Ultima oră

Comentariul meu