lista cu cei peste 860 de copii din județul sibiu care primesc gratis o trotinetă

Cei de la Asociația ”Fapta Bună” a făcut publică lista celor 867 de copii din județul Sibiu, care la finele săptămânii vor primi gratuit o trotinetă. Acestea vor fi distribuite sâmbătă, 6 octombrie.

Campania demarată la începutul lunii trecute, s-a terminat pe 1 octombrie. S-au pus la bătaie nu mai puțin de 1001 trotinete pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani. După centralizarea comentariilor (detalii aici) au fost desemnați câștigători un număr de 867 de copii. Aceștia vor primi câte o trotinetă.
”Proiectul nostru a ajuns la final. A fost o lună în care am conștientizat în fiecare zi că prichindeii noștrii nu fac doar lucruri trăsnite, ci fac și fapte bune, caritabile, demne de laudă, mai ales avand în vedere varsta lor fragedă. Foarte mulți copii extraordinari, care le dau adevărate lecții de viață adulților! De aceea, este important ca noi, adulții să fim un model pentru ei și să ne învățăm copiii cum să îi ajute pe cei din jur, așa cum pot. Țineți minte că pană și un simplu zambet sau o îmbrățișare poate aduce multă fericire în viața celorlalți”, spun cei de la Asociația ”Fapta Bună”, pe pagina lor de Facebook.
VEZI AICI LISTA CU TOȚI CÂȘTIGĂTORII
”Trotinetele se vor distribui sâmbătă 6 octombrie 2018 între orele 10:00 – 16:00 la adresa: strada Autogării nr 5 – 7 (fost DPC). Prezența copilului cât și prezentarea copiei după certificatul de naștere al acestuia este obligatorie. Copia după certificatul de naștere nu se reține”, mai spun aceștia.

Ultima oră

Comentariul meu