bețivi la volan. s-a întâmplat din nou la sibiu
Foto Arhivă

Doi șoferi au avut un final de săptămână scăldat în alcool. Nicio problemă dacă nu s-ar fi urcat băuți la volan, iar unul dintre ei și fără a avea permis.

La data de 29 septembrie, în jurul orei 07,35, pe raza comunei Micăsasa, polițiștii au depistat un conducător auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 47 de ani, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 29 septembrie, în jurul orei 21,00, pe raza comunei Roșia, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Daia.
Cu această ocazie, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere și se află sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele celui aflat la volan s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu