Sibiu Dance Competition la Sala Thalia între 5-7 octombrie. La final, Gala of the Stars

Sibiu Dance Competition deschide marchează revenirea în fața publicului a Teatrului de Balet Sibiu.

”Noua stagiune a Teatrului de Balet Sibiu debutează cu o echipă ce cuprinde mai mulţi membri noi, noi spectacole, noi provocări dar și noi promisiuni pentru publicul său. Prima dintre aceste promisiuni este Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan – Sibiu Dance Competition, care va avea loc în perioada 5-7 Octombrie”, anunță Teatrul de Balet Sibiu

Sibiu Dance Competition aduce pe scena Sălii Thalia din Sibiu cei mai buni tineri balerini din țară și de peste hotare. ”Prin numărul de participanți, care a crescut de la un an la altul, și cel al spectatorilor, care au ales să fie alături de aceștia, am demonstrat că acest concurs este unul care a ajuns la maturitate, și care poate fi un reper pentru teatrele și școlile de balet din întreagalume, și o rampă de lansare a noilor generații de dansatori”, potrivit unui comunicat transmis de TBS.

Spectacolul de inchidere a concursului – Gala of the Stars, care va avea loc în data de 7 octombrie, începând de la oră 19:00, va aduce pe aceeași scenă câștigători ai Sibiu Dance Competion, balerinii Teatrului de Balet Sibiu și invitați speciali.

Prețul unui bilet este 10 lei întreg și 5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Biletele se pot achiziționa online, de pe kompostor.ro, sau de la casa de bilete amplasată înincita Centrului de Informații Turistice de la parterul Primăriei Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu