pleacă pelici de la fc hermannstadt? - ’’ nu se poate merge aşa la nesfârşit!’’

Antrenorul lui FC Hermannstadt a lăsat de înțeles după cea de a cincea înfrângere consecutivă în liga 1, că este posibil ca și el să plece de la echipă. Pelici o să aibă o discuție în aceste zile cu cei din conducerea clubului sibian.

Alexandru Pelici a declarat la finalul partidei pierdute cu FCSB că va avea loc o discuţie legat de viitorul său pe banca tehnică a celor de la FC Hermannstadt. ”Ştiam că dacă le dăm spaţii şi jucăm de la egal la egal cu ei ne vor pedepsi, pentru că au calitate individuală. Din păcate continuăm seria eşecurilor şi asta e cel mai neplăcut. Ne-am pierdut agresivitatea la 1-1, de parcă acest rezultat era un capăt de ţară. Nu am mai putut închide spaţiile la acest scor, probabil că am avut şanse de a reintra în meci, dar din păcate nu am mai reuşit să înscriem.
Nu se poate merge aşa la nesfârşit. Va avea loc o discuţie şi vom vedea ce se va întâmpla. E important ca această echipă să facă puncte pentru că merită să rămână în prima ligă. Noi am încercat să jucăm de la egal la egal cu toate celelalte echipe, dar fie ghinionul, fie lipsa de concentrare la finalizare ne-au adus aici” a explicat antrenorul sibienilor la Telekom Sport.
FC Hermanstadt este pe locul 13 în liga 1, cu doar șapte puncte acumulate în zece etape. Sibienii au pierdut ultimele cinci partide jucate în campionat.

Ultima oră

Comentariul meu