VIDEO Blănaru visează la o nouă victorie cu FCSB - ’’Vreau să marchez și să câștigăm’’
Foto - FC Hermannstadt - Facebook

Blănaru nu se focusează prea tare pe anunţul lui Gigi Becali, care vrea să-i vândă pe Harlem Gnohere şi Florin Tănase și îl poate readuce pe atacantul lui FC Hermannstadt în vizorul vicecampioanei României.

La începutul campionatului, atacantul de la Hermannstadt era văzut ca varianta de rezervă după plecarea lui Denis Alibec la Astra. Blănaru ar fi urmat să fie rezerva lui Harlem Gnohere în atacul vicecampioanei, dar echipa finanţată de Gigi Becali nu a făcut o ofertă. La conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB, de duminică, 30 septembrie, ora 21:00, atacantul sibienilor a vorbit despre interesul vicecampionilor: „Este un meci important pentru toţi sibienii. Noi avem doar 7 puncte şi indiferent cu cine am fi jucat duminică, era normal să facem tot posibilul pentru a scoate un rezultat pozitiv. FCSB e o echipă schimbată faţă de sezonul trecut, dar nu foarte mult. Indiferent de adversar, vreau să marchez şi să îmi ajut echipa prin jocul meu. Acest joc vine bine şi pentru mine. În ultimele etape am jucat mai puţin. Sper ca duminică să îmi ajut echipa, să joc bine şi să prind cât mai des echipa.
Într-adevăr s-a vorbit despre un interes al FCSB pentru mine şi sper ca după acest meci interesul să rămână”, a declarat Blănaru.
De celaltă parte, Helmuth Duckadam a anunţat că vicecampionii sunt precauţi cu echipa nou-promovată: “E o echipă periculoasă, care poate să prindă jocuri bune. S-a şi dovedit în acest început de campionat, poate produc o surpriză. Va fi un joc greu. Avantajul e de partea noastră, pentru că nu se joacă la Sibiu. Dezavantajul e că îi avem accidentaţi pe Bălaşa, pe Pintilii, pe Momcilovic. Dar cred că băieţii se vor mobiliza, pentru că vrem cele trei puncte”, a declarat preşedintele de imagine la FCSB, la ProSport LIVE. Două goluri în 8 partide a marcat Blănaru de la începutul sezonului.

Ultima oră

Comentariul meu