fost jucător la csu sibiu, actor în noul film din seria ’’star wars’’

Fostul baschetbalist al lui CSU Sibiu, Attila Vajda, a primit rolul lui Sagwa în noul film a seriei Războiul Stelelor.

Un fost jucător în Liga Națională de baschet a României, născut în țara noastră și cu o carieră îndelungată în primul eșalon, a început o nouă carieră, anunță 24secunde.ro. Este vorba despre actorie și tocmai a debutat în această meserie, cu un rol într-un film Star Wars. Numele lui este Attila Vajda.
Originar din Tîrgu Mureș, Vajda s-a stabilit la Londra în anul 2016, cu scopul de a-și încerca norocul în actorie, o pasiune mai veche de-a sa. El a participat la o probă pentru un rol în filmul Solo: A Star Wars Story. Acest film a avut premiera în luna mai a acestui an.
Așa cum însuși a mărturisit, Vajda nu este un fan Star Wars, dar i s-a părut o provocare de neratat din postură de actor. El joacă rolul lui Sagwa. Potrivit mai multor publicații online, Attila Vajda a mărturisit că i-a fost greu la încheierea filmărilor, fiindcă toți colegii de platou, regizorul Ron Howard și personalul care a lucrat la această producție l-au primit că căldură.
Sâmbătă (29.09), Vajda va participa la o sesiune de autografe organizată la The Pullman London St Pancras Hotel. De notat că în prioada 26-28 octombrie anul curent, Attila Vajda va participa la o acțiune organizată la MCM London Comic Con.
Născut pe 6 octombrie 1981, înalt de 2.03 metri, Vajda a jucat baschet pentru următoarele echipe: Elba Timișoara, BC Mureș, Gaz Metan Mediaș, BC Mureș, CSU Sibiu și BC Miercurea Ciuc. Ultima sa apariție în baschetul românesc s-a consemnat în sezonul 2013/14, alături de CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu