Jucător de la FC Hermannstadt: Mi-am propus să ajung la FCSB

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei pregătită de Alex Pelici a mărturisit miercuri că visul lui este să joace în echipa lui Gigi Becali.

Petrişor Petrescu (25 de ani), mijlocaşul lui FC Hermannstadt, îşi doreşte să ajungă la FCSB pe viitor. Fotbalistul a declarat că vrea să-i impresioneze pe cei din staff-ul lui Nicolae Dică şi să-şi îndeplinească visul, acela de a îmbrăca tricoul bucureştenilor.
„Fiecare jucător îşi doreşte să joace măcar o dată împotriva Stelei, dacă nu ajunge să joace la Steaua. Mă bucur că am reuşit să îmi ating acest obiectiv.
Mi-am propus să ajung la ei, dar încă nu am reuşit. Sperăm că o să ajung la un moment dat”, a spus Petrişor Petrescu pentru Telekom Sport.
Alexandru Pelici, antrenorul lui FC Hermannstadt, confirmă spusele lui Petrescu, declarând că echipa sibiană are mai mulţi fotbalişti care susţin FCSB-ul. ”Sunt, chiar dacă poate nu recunosc. Cu siguranţă sunt stelişti pe la fiecare echipă”, a declarat Pelici pentru Telekom Sport. FC Hermannstadt şi FCSB se întâlnesc etapa următoare. Partida este programată duminică, de la 21:00, şi face parte din programul etapei a 10-a a Ligii 1 Betano.

Ultima oră

Comentariul meu