live video - exercițiu de amploare al poliției în piața mică. evitați zona
Foto Arhivă

Polițiștii sibieni vor participa marți la un exercițiu, în Piața Mică și zonele adiacente. Cei peste 100 de polițiști verifică modul în care intervin în cazul producerii unor evenimente pe timpul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

În exercițiu sunt angrenați polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Direcţia de Ordine Publică, Direcţia de Investigaţii Criminale, Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, Direcţia Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Institutul Naţional de Criminalistică, Centrul Operațional) și din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

”Recomandăm tuturor cetățenilor să nu intre în panică și să respecte indicațiile polițiștilor și ale celorlalte forțe aflate la fața locului.
De asemenea, in intervalul orar 13,00 – 17,00, recomandam evitarea zonei Piata Mica – str. 9 Mai – Ocnei – Faurului.”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ora de Sibiu va transmite în direct exercițiul polițiștilor, de la ora 13:30.

Ultima oră

Comentariul meu