fc hermannstadt, ofertă peste dinamo ca să îl ia pe gicu grozav
FOTO: Mediafax

Pare incredibil însă este cât se poate de real. Echipa sibiană de liga 1, i-a făcut o ofertă mult mai bună atacantului care este dorit și de FCSB.

Atacantul de 27 de ani a negociat cu șefii echipei roș-albe, dar nu a ajuns la un acord. “Vreau să clarific lucrurile, ca să nu se mai speculeze pe acest subiect’’, spune acesta. Grozav a dezvăluit pentru GSP.RO că a primit oferte mai bune din partea altor echipe din Liga 1, mai bune decât cea de la Dinamo, dar le-a refuzat.
“Orice jucător care ar fi în locul meu, era semnat deja cu FCSB. Asta nu vede nimeni! Am primit oferta de salariu dublă de la FCSB. Dar despre ce vorbim?! Și Hermannstadt mi-a făcut ofertă mai mare decât cea de la Dinamo. Am primit ofertă și de la CFR”, a adăugat atacantul.
FC Hermannstadt a confirmat luni că l-a ofertat pe jucător. Grozav este în prezent liber de contract și a mai jucat în Ștefan cel Mare în 2015, când a marcat de 4 ori în 13 meciuri. În ultimul sezon, a fost la Bursaspor, în Turcia, acolo unde a dat două goluri și două pase decisive în 24 de partide.

Ultima oră

Comentariul meu