încercuiește în agendă 24 noiembrie: tedxsibiu 2018

TEDxSibiu revine pe 24 noiembrie cu o nouă ediție plină de idei care pot schimba. Anul trecut printre protagoniștii TEDxSibiu au fost speakeri precum Elena Lotrean, Radu Nechifor, Eyedrops sau Claudiu Petria.

Ediția din acest an va avea loc la Teatrul Gong și va aduna aproximativ 150 de oameni care cred în puterea ideilor de a schimba lumea. „Succesul ediției de anul trecut ne-a demonstrat că Sibiu merită să fie pe harta evenimentelor TEDx, iar acest lucru ne-a ambiționat să continuăm. Anul acesta pregătim o ediție mai bună și sperăm ca în timp TEDxSibiu să devină un eveniment de referință în România”, declară Oana Forfică-Iacob, curator TEDxSibiu.

Urmăriți TEDxSibiu pe pagina de Facebook sau vizitați website-ul www.tedxsibiu.com pentru a fi la curent cu noutățile.

Ce e TEDxSibiu

TEDxSibiu este un eveniment non-profit, care își dorește să fie un catalizator al progresului comunității. Inovator și îndrăzneț, TEDxSibiu reprezintă locul unde vrem să oferim noi perspective, să redefinim idei împreună și să provocăm participanții să iasă din zona de confort. Credem că ideile ar trebui să circule liber în societate, tocmai de aceea, aducem în același loc speakeri din domenii diverse și o comunitate gata de acțiune, formată din tineri profesioniști, studenți și oameni care vor să facă diferența în societate.

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritul ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă îndrumare pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent.

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice, livrate de gânditorii de top ai prezentului.

Urmăriţi TED pe Twitter, pe Facebook sau pe Instagram.

Ultima oră

Comentariul meu