accident cu șase mașini și șapte răniți într-un accident pe autostrada sibiu - deva

Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Deva în apropiere de Orăștie. Șapte oameni au fost răniți în urma acestui eveniment rutier.

Șapte persoane au fost rănite, duminică seara, după ce șase mașini s-au ciocnit în lanț pe Autostrada A 1, sensul Orăștie – Deva, două dintre victime fiind încarcerate, anunță Mediafax. Potrivit ISU Hunedoara, accidentul de pe Autostrada A1 s-a produs în zona localității Gelmar, sensul Orăștie – Deva, în urma ciocnirii a șase mașini.
„Accidentul rutier de pe autostrada, la la km. 340, zona Gelmar, sensul Orăștie – Deva, s-a soldat cu 7 răniți. În urma ciocnirii în lanț a 6 autoturisme, 7 oameni au suferit politraumatisme, doi dintre aceștia fiind încarcerați. Cei doi au fost extrași de echipa de descarcerare a Detașamentului Orăștie și predați, conștienți și cooperanȚi, echipajelor medicale”, au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române arată că în zonă s-au produs două accidente, primul impact fiind în zona municipiului Orăştie, între un microbuz şi un autoturism, iar la o distanță de aproximativ două sute de metri a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicate patru autoturisme. foto: Hunedoara Liberă

Ultima oră

Comentariul meu