weekend cu bere multă și distracție la sibiu - unde ieșim în oraș

Weekend-ul care începe, dacă e să credem meteorologii, va fi unul al extremelor. Sâmbătă va fi o zi de vară, pentru ca apoi duminică să ne trezim în mijlocul toamnei. Dar nu e bai, pentru că oricâte feste ne-ar juca vremea, la Sibiu avem cu ce ne binedispune. Evenimente sunt multe, pentru toate gusturile și toate vârstele.

Cibinfest este mega evenimentul acestui final de săptămână. Ca în fiecare an în Piața Mare va fi multă muzică, dansuri, și evident, mâncare bună. Detaliile evenimentului, aici.

weekend cu bere multă și distracție la sibiu - unde ieșim în oraș

brut’18. Auf den Spuren von Dore / Pe urmele Dorei” este un spectacol de dans care va avea loc vineri, la Teatrul Gong, de la ora 19. Intrarea este liberă, așa că dacă vă doriți să îl vedeți, trebuie să ajungeți din timp pentru a găsi un loc.

”Faust” revine pe scena Fabricii de cultură vineri și sâmbătă, de la ora 19. Spectacolul care durează aproximativ două ore are subtitrare în limba engleză, iar un bilet costă 30 și 50 de lei. Nu este recomandat copiilor sub 16 ani.

Sâmbătă dimineața este dedicată Atelierului de Meșterilit la Teatrul Gong. De la ora 10 și 12 coordonatorul Aurelia Călinescu îi așteaptă pe copiii cu vârste între 6 și 10 ani la atelierul care le dezvoltă imaginația. Durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 14 lei.

În acest weekend Piața Mică va fi liberă de mașini. Așa că este locul perfect pentru ca ”Orașul artiștilor” să prindă viață. Vor fi ateliere de pictură pentru cei mici, dar și alte activități artistice. Merită să mergeți, iar detalii aveți aici.

weekend cu bere multă și distracție la sibiu - unde ieșim în oraș

Dumbrava minunată” după Mihail Sadoveanu va avea premiera sâmbătă, la Teatrul Gong, de la ora 11. Spectacolul se va relua la ora 18 și duminică la ora 11. Detalii despre punerea în scenă, aici.

Un tramvai numit Popescu”, piesa de teatru ce se joacă în tramvaiul pe ruta Sibiu- Rășinari, își așteaptă din nou spectatorii sâmbătă și duminică de la ora 13. Este o experiență inedită, așa că trebuie trăită.

Încurcă-i drace!” după Ray Cooney se joacă duminică, la Fabrica de cultură. Piesa începe la ora 19 și durează o oră și 40 de minute. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

În centrul orașului, la Facultatea de Litere, în sala CAVAS, duminică de la ora 20 se joacă ”Avioane de hârtie” de Elise Wilk. Durează aproximativ o oră și 30 de minute. Intrarea este liberă, dar se face pe baza rezervărilor de la Agenția Teatrală.

Ultima oră

Comentariul meu