Parcare subterană pe două nivele în fața gării din Sibiu – Costă aproape 13 milioane lei

Consilierii locali vor vota la ședința ordinară de joi un proiect de hotărâre prin care aprobă indicatorii tehnico-economici pentru viitoarea parcare subterană din Piața 1 decembrie 1918.

Proiectul este pe ordinea de zi, iar investiția este cifrată la aproximativ 12,5 milioane lei. Ca și noutate, vor fi amenajate și zece locuri de parcare pentru motociclete. ”Realizarea investiției va conduce la modernizarea infrastructurii pe de bază a zonei prin realizarea unei parcări subterane pe două nivele cu o capacitate totală de aproximativ 200 de locuri de parcare pentru autoturisme și 10 pentru motociclete cu rampe de acces și trotuare pietonale, zone verzi adiacente, iluminat ecoeficient, sistem de supraveghere video și stații de încărcare pentru vehicule electrice”, se arată în proiectul de hotărâre.
”Platforma de suprafață actuală va menține în continuare destinația de parcare dar va fi reconfigurat Pentru realizarea intrării și ieșirii din parcarea subterană și pentru a se realiza un total de 350 – 400 locuri de parcare, respectiv 200 în subteran și 150 – 200 la suprafață”, se mai arată în același proiect.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. E total aiurea facuta acolo, trebuia facuta in zona teatruluiuna de genul acesta, cea mai mare solicitare este pentru zona centrala.Bani aruncati in vant in acea zona !