noul ford focus se lansează sâmbătă la sibiu. test drive - surpriză

Noul Ford Focus, cu un design îmbunătățit și specificații de top, o mașină ce se adresează tuturor, poate fi acum văzută și testată și de sibieni. Lansarea oficială va avea loc sâmbătă, 22 septembrie, la reprezentanța Ford de pe DN1 KM 305+500, la ieșirea din Sibiu către Șelimbăr. Pentru cei care doresc să facă un drive test organizatorii au pregătit surprize și premii, așa că dacă vă doriți o mașină nouă, sâmbătă e momentul să vă decideți.

Ziua de sâmbătă este dedicată lansării noului Ford Focus, iar între orele 11 și 18 noile modele pot fi văzute, atinse și testate la reprezentanța din Sibiu. Drive testul aduce de această dată o surpriză celor care îl vor face. Parcursul a fost gândit în așa fel încât pe drum șoferii vor primi tot felul de indicii, pe care apoi trebuie să le pună cap la cap. După experiența de a conduce noul Ford Focus, aceștia vor primi și cadouri din partea organizatorilor.noul ford focus se lansează sâmbătă la sibiu. test drive - surpriză

Și ca un preambul, până când veți vedea pe viu noul Focus, trebuie să știți că are o filosofie de design care are în centru oamenii. Aceasta îmbină un stil exterior emoțional cu un nivel aerodinamic de top în segment. În același timp, interiorul oferă mai mult spațiu, mai multă atenție la detalii, dar și materiale de nivel înalt.

noul ford focus se lansează sâmbătă la sibiu. test drive - surpriză

Ținând cont de profilul clienților noului Focus, echipa Ford România a decis să marcheze campania de pre-lansare a acestui model dezvoltând platforma www.mergimaideparte.ro, proiectată pe baza conceptului de “orientare către om”, concept ce a contribuit în mare măsură la nașterea noului Focus.

noul ford focus se lansează sâmbătă la sibiu. test drive - surpriză

Ultima oră

Comentariul meu