magazinul în care ochii tăi sunt respectați - optyu deschide o nouă locație

Cei care au nevoie de ochelari de vedere sau își doresc o pereche nouă de ochelari de soare se întreabă unde găsesc modele frumoase, diversificate, dar și la prețuri accesibile? Pe lângă toate aceste criterii, ramele, lentilele și ochelarii trebuie să fie de calitate. Răspunsul vine simplu- OptyU.

Dacă până acum optica se găsea doar în Shopping City, din 27 septembrie încă un magazin se deschide chiar în centrul Sibiului- pe Bulevardul Victoriei nr. 32.

magazinul în care ochii tăi sunt respectați - optyu deschide o nouă locație
Noul magazin OptyU se va deschide pe Bulevardul Vctoriei nr. 32

Calitatea înainte de toate
Cei care ați fost deja la OptyU în Shpping City știți cu siguranță că aici primează calitatea. ”În noul magazin de pe Bulevardul Victoriei vom avea aceleași standarde cu care i-am obișnuit pe clienții noștri. Ramele pentru ochelarii de vedere, precum și cei de soare și lentilele sunt de calitate superioară, pentru că atunci când vine vorba despre ochi și vedere nu se pot face compromisuri. Vom avea brand-uri din cele mai diverse- Tom Ford, Swarovski, RayBan, Emporio, Dior, Hugo Boss, Vogue, Fendi…Dar, asta nu înseamnă că prețurile nu sunt accesibile tuturor. Avem și modele accesibile, dar avem și modele de lux”, spune Oana Tarcea, managerul OptyU.

magazinul în care ochii tăi sunt respectați - optyu deschide o nouă locație
La noul OptyU de pe Bulevardul Victoriei nr. 32 veți găsi sute de modele de ochelari

VEZI AICI OFERTA OPTYU DIN SHOPPING CITY

Consultații oftalmologice și lentile personalizate
La OptyU, pe Bulevardul Victoriei, clienții care au nevoie de ochelari pot ieși de acolo cu toate serviciile satisfăcute- de la consultație la montaj. ”Vom avea un medic oftalmolog ce va face consultații cu aparatură de cea mai nouă generație. Apoi, dacă clientul are nevoie de ochelari de vedere și îi face la noi, va avea parte de o reducere. Pentru cei care folosesc lentile progresive, care sunt cele mai complexe, avem un aparat care le personalizează, astfel că la final cel care le va utiliza va fi perfect în armonie cu ele. De asemena, folosim lentilele Essilor, cele mai bune de pe piață”, spune Oana Tarcea.

magazinul în care ochii tăi sunt respectați - optyu deschide o nouă locație
OptyU, prin Oana Tarcea, este distribuitor exclusiv Dior pentru Sibiu

Marea deschidere
OptyU se va deschide pe Bulevardul Victoriei nr.32 în data de 27 septembrie. Merită să mergeți în prima zi acolo, pentru că veți avea de unde alege ceva, mai ales că prețurile ochelarilor de soare vor fi reduse. Vor fi peste 300 de modele de rame și ochelari, atât pentru femei, bărbați, cât și pentru copii. Experții Essilor vă vor îndruma către felul lentilelor de care aveți nevoie- heliomate, progresive, cu antireflex sau protecție UV.

Iar printre invitați veți descoperi și câteva vedete, așa că deschiderea OptyU este evenimentul zilei de 27 septembrie.

Ultima oră

Comentariul meu