update - polițist motociclist din ocna sibiului, implicat într-un accident rutier

Un eveniment de circulație s-a petrecut joi după-amiaza, în Ocna Sibiului. Unul dintre cei implicați este un polițist din localitate aflat pe motocicletă

UPDATE
Acidentul s-a produs la Ocna Sibiului. Pe strada Bailor, unde un agent de poliție din cadrul Politiei Ocna Sibiului, în drum spre serviciu, în timp ce conducea o motocicletă, a acroșat valiza unui pieton, un cetățean străin de 70 de ani,  care traversa neregulamentar si s-a rasturnat pe carosabil. In urma evenimentului a rezultat doar avarierea motocicletei, fără victime omenești. Evenimentul a fost considerat drept tamponare.update - polițist motociclist din ocna sibiului, implicat într-un accident rutier update - polițist motociclist din ocna sibiului, implicat într-un accident rutier

Martori ai accidentului au declarat pentru oradesibiu.ro că motociclistul circula cu viteză, fiind cunoscut în Ocna din acest punct de vedere.

STIREA INITIALA
Acesta circula pe motorul personal și se îndrepta către serviciu. Pe una din străzile orașului, un alt bărbat s-a angajat în traversarea neregulamentară a șoselei. În acel moment polițistul a încercat să îl evite, dar a acroșat o valiză pe care o căra bărbatul.

Din această cauză motociclistul s-a dezechilibrat și a căzut. Polițiștii de la rutieră trebuie acum să cerceteze exact în ce condiții s-a petrecut incidentul, iar cel vinovat va fi tras la răspundere.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Militianul a acrosat valiza turistului aflat in traversarea trecerii de pietoni din fata strandului, avand viteza peste limita admisa in localitate, Iar nr. de inmatriculare de ce credeti ca si l-a indoit?

  2. Vinovat e militianul deoarece a acrosat valiza pietonului aflat in traversarea drumului pe trecerea de pietoni, avand viteza peste limita admisa in localitate. Stiinduse vitezoman si-a indoit si numarul sa nu-l filmeze radarul ! Halal politist….