carmangeria bătrânu’ sas se extinde - deschide cel mai mare magazin din rețea

Afacerea pusă pe roate de către Andrei Drăgan Răduleț și Adrian Munteanu se extinde. Bătrânu’ Sas va inaugura în această toamnă un nou magazin, iar acesta o să fie cel mai mare din rețea.

Bătrânu’ Sas merge din ce în ce mai bine. Carmangeria adaugă în această toamnă încă un magazin în portofoliu. “În acest an vom deschide un nou magazin, în luna noiembrie. Va fi cel mai mare magazin al nostru, de 120 mp și va include și o componentă de mâncare fast-casual (mâncare preparată rapid, dar cu atenție la calitatea ingredientelor și destinată celor care doresc să mănânce sănătos, în timpul zilei). Pentru acest an avem prevăzuți 200.000 euro pentru investiții, mare parte fiind destinată noului magazin. O parte mai mică a acestui buget este destinată unor modernizări tehnice în unitatea de producție, la tehnica de ambalare”, a declarat pentru Progresiv Andrei Drăgan Răduleț.
În primele șase luni din acest an compania a afișat o cifră de afaceri de 3,05 milioane de lei, în creștere cu 57% față de aceeași perioadă a anului trecut pe fondul activității de street food. “Avem în prezent trei rulote comerciale, față de una în aceeași perioadă a anului trecut”, a mai punctat Drăgan Răduleț pentru Progresiv.

Ultima oră

Comentariul meu